Menu weselne
Przykładowe menu weselne
przedstawione menu jest jedynie orientacyjne i może zostać indywidualnie dostosowane do potrzeb klienta
POWITANIE
przywitanie chlebem i solą + lampka wina musującego
I danie: krem z borowików II danie: zimna płyta (mięsa pieczone): szynka, rolada z boczku, karczek w ziołach szaszłyk z sosem czosnkowym kawa, herbata na szwedzkim stole bez ograniczeń I danie: rosół z makaronem II danie: de volaile, zraz schabowy - 150% ilości gości zimna płyta (mięsa pieczone): karczek, rolada z boczku, pieczeń rzymska udko pieczone w ziołach kawa, herbata na szwedzkim stole bez ograniczeńOBIAD
schab po śląsku, pierś z grilla z sosem pieczarkowym - 150% ilości gości
ziemniaki zapiekane
buraczki, kapusta pekińska, sałatka z ogórka kiszonegoPRZYSTAWKI
sałatka: polska (jarzynowa), brokułowa
śledzik w śmietanie
jajko w majonezieDODATKOWE DANIA CIEPŁE
barszczyk z krokietemNAPOJE CIEPŁE I ZIMNE
zimne napoje podawane w dzbankach bez ograniczeńOBIAD
ziemniaki z koperkiem
kluski śląskie
surówki - buraczki, kapusta biała, marchew z ananasemPRZYSTAWKI
sałatka: polska (jarzynowa), królewska
śledzik po wiejsku
jajko faszerowane
galaretki wieprzowo-drobiowe
pikleDODATKOWE DANIA CIEPŁE
udziec (wieprzowy) pieczony w całości podawany z kaszą i ogórkiem kiszonym
barszczyk czerwony z pasztecikiemNAPOJE CIEPŁE I ZIMNE
zimne napoje podawane w dzbankach bez ograniczeń
by JoomSimple
Galeria OPA! Sala weselno-bankietowa → |
---|